Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Verhuur van villa's op Ibiza

Bonder & Co. De mooiste villa's te huur op Ibiza en Formentera. Auto's, boten en verhuur van exclusieve villa's met conciërgediensten voor een unieke vakantie.

Zoek uw luxe villa op Ibiza

Bonder & Co, gevestigd op Ibiza,is marktleider voor de verhuur van luxe villa's en conciërgediensten. Door onzeprofessionele aanpak, onze obsessieve aandacht voor details en ons streven naarperfectie zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en kunnen wij ualtijd een op maat gesneden ervaring bieden waarbij luxe centraal staat. Bonder& Co beschikt over een zeer gevarieerde portefeuille die aansluit op desmaak, eisen en behoeften van alle mogelijke cliënten. 

Naast luxe villa's biedt Bonder &Co een grote verscheidenheid aan aanvullende diensten om uw verblijf nogaangenamer te maken: een privé-chef aan huis op Ibiza, privé-chauffeur, verhuurvan een boot voor een dagje Formentera, spa & massages, VIP-toegang tot debeste restaurants en discotheken op het eiland.

Dankzij de ruim 10 jaar ervaring diewij hebben in het organiseren van unieke ervaringen met ons professionele enveeltalige team, is Bonder & Co de beste dienstverlener voor het exclusievesegment op Ibiza en Formentera, met een aanbod van meer dan 350 luxe villa'sdie elk met grote zorg zijn geselecteerd.

Wij luisteren aandachtig naar dewensen van iedere klant. Al meer dan 10 jaar vinden wij de ideale accommodatievoor uw vakantie. Ongeacht of u een villa zoekt met uitzicht op zee, een villamet een eigen discotheek of een traditioneel landhuis met een prachtige tuin,wij hebben altijd de ideale keuze voor de door u gewenste ervaring.

Ibiza is een magisch eiland, metrestaurants voor fijnproevers en - zoals iedereen weet - de beste nachtclubs waarberoemde dj's hun muziek komen draaien. Ibiza is ook een ideale bestemming voorgezinsvakanties. Bonder & Co biedt een waaier aan mogelijkheden waarbijiedereen gegarandeerd plezier kan maken, zich kan ontspannen en genieten van devakantie die hij of zij zich had voorgesteld, inclusief de kinderen dankzij de100% veilige service van onze kindermeisjes en de privé-kok die hunlievelingsgerechten klaarmaakt.

Bij Bonder & Co garanderen wij ueen veilige vakantie, de culinaire diensten van een privé-chef aan huis, demooiste huurboten op het eiland en gekwalificeerd personeel dat u bijstaattijdens uw verblijf op Ibiza en Formentera. Wij staan tot uw beschikking om tevoldoen aan al uw wensen. Niets is teveel gevraagd voor ons fantastische teamop Ibiza.